Yläpalkki
Yläpalkki
King Kong
 
Alkuperäiskielinen nimi: King Kong
Julkaisuvuosi: 2005
Tyylilajit: draama, fantasia, seikkailu, toiminta
Profiloitu arvosana:
vaatii kirjautumisen
Keskiarvo:
6.2 (110)
Keskihajonta:
1.8
whiz (7)
lisätty 14.12.2005
Vaikka juonellisesti kyseessä ei ole mikään ihme tapaus, mutta se tunnelma mikä tuossa oli koko leffan ajan oli ihan mahtavaa! Meinasin muutamassa kohdassa pudota penkiltä kun vauhti oli niin lujaa. Ja vihdoin T-R vs KK mättö oli hienoa katsottavaa. Suosittelen kaikille joiden rakko kestää sen 3h ongelmitta ja perslihakset eivät ole ihan aloittelijakamaa.

Päivitys 3v. ekan katselukerran jälkeen. Kesti hyvin toisen katselukerran, mutta mitään hohtoa tuosta ei pahemmin enää saanu irti. Maisemat oli nättejä ja perse kyllä pysyi penkissä ihan nätisti. DVD:n saa onneks pauselle..
visit0r (6)
lisätty 17.03.2006
Hienot efektit, välillä jännittävä tunnelma, toisaalta pitkitetyt toimintakohtaukset, ja korniakin kornimpi loppurepliikki.
ansi (6)
lisätty 07.03.2010
Alkuperäistä 1930-luvun versiota arvostavana tämä oli pakko katsoa kun TV sen kotiin asti kantoi. Tarina olikin se sama tuttu, toki kun elokuvan mitta oli noin kaksinkertaistunut, enemmän yksityiskohtia oli mahtunut mukaan. Sen arvasin jo ennalta, että 70 vuoden aika oli tuonut teknisesti paremmat efektit. Positiivista olivat hyvät näyttelijäsuoritukset. Myös minulle tuntemattoman suuruuden Naomi Wattsin jalka täytti Fay Wrayn korkokengät hyvin. Kaunotar-hirviö teemassa oli ilahduttavaa syvyyttä, ja se toimi tässä jopa alkuperäistä paremmin. Mutta elokuva oli liian pitkä. Keskivaiheen hirviömuhennosrytäkkää olisi ehdottomasti pitänyt saksia lyhyemmäksi.
Ephief (4)
lisätty 20.12.2020
Ilmeisesti ilmestyessään tämä on ollut jonkinlainen tapaus. Nykyään kuitenkin varsinkin tehosteet olivat auttamatta vanhentuneita ja itse tarinakin oli aika meh. Elokuvan ajankuvan olisi hyvinkin voinut päivittää pois 30-luvulta.
Elokuvahaku
 
Lisäehtoja