Yläpalkki
Yläpalkki
Star Wars: Episodi VII - The Force Awakens
 
Alkuperäiskielinen nimi: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Julkaisuvuosi: 2015
Tyylilajit: fantasia, sci-fi, seikkailu, toiminta
Profiloitu arvosana:
vaatii kirjautumisen
Keskiarvo:
7.4 (24)
Keskihajonta:
1.1
ansi (8)
lisätty 20.12.2015
J.J. Abrams (joukkoineen) on onnistunut ensiluokkaisesti Star Wars (erityisesti originaalitrilogian) hengen säilyttämisessä. Paljon paremmin kuin Star Trekin kanssa. Uskomaton määrä huteja ammuttiin ja voima jylläsi. Pahisten kalusto oli entistäkin suurimuotoisempaa. Elokuvan alkupuoli oli kaikin puolin onnistunut, eikä jälkipuoliskokaan huono ollut, mutta paljon siinä kyllä oli jo aikaisemmin nähdyn makua.

Vanhoista parroista parhaiten edukseen esiintyi Harrison Ford. Uudet hahmot eivät karismalla loistaneet, mutta hyvin tehty käsikirjoitus kannatteli. Kaiken kaikkiaan voin tyytyväisyydellä todeta että tämä oli parasta Tähtien Sotaa mitä olen tähän mennessä nähnyt.
Ephief (7)
lisätty 30.12.2015
Kovin oli remaken tuntua tässä ja faneja palveltiin oikein kunnolla. Huomattavasti onnistuneempi kuin prequelit, mutta silti cinema sins -laskuri tulee olemaan aika korkea.

Jos tätä kuitenkin katsoo silkkana toimintaelokuvana, niin varsin viihdyttävähän se oli. Avaruutta oli valitettavan vähän, mutta muuten homma oli tasapainoisempaa "jedien" kanssa esimerkiksi. Pidin erityisesti kuvauksesta, ei ollut käsivaralla kuvattua sekavaa höttöä, vaan ihan pitkiä ja näyttäviä kamera-ajoja. Pidin myös monista pienistä yksityiskohdista, kuten lumihiutaleiden sulamisesta valomiekkoihin.
adeus (7)
lisätty 01.02.2016
Kaikki palikat oli sinänsä kohdallaan, mutta palikat oli vain samat ja suunnilleen samassa järjestyksessä kuin ennenkin. Riskejä ei selvästikään ollut saanut ottaa yhtään. Remake-tason juonesta huolimatta viihdyin teatterissa ihan hyvin ja hakkaahan tämä prequelit 100-0. Tosin sen tekee läjä lantaakin.
Elokuvahaku
 
Lisäehtoja