Yläpalkki
Yläpalkki
Mielensäpahoittaja
 
Alkuperäiskielinen nimi: Mielensäpahoittaja
Julkaisuvuosi: 2014
Tyylilajit: draama, komedia
Profiloitu arvosana:
vaatii kirjautumisen
Keskiarvo:
5.8 (18)
Keskihajonta:
1.4
adeus (5)
lisätty 07.09.2014
Kyrön Mielensäpahoittaja-kirjoista Miniä on tullut luettua, joten leffa meni vääjäämättä vertaillessa siihen. Vähän oudot valinnat oli kirjasta otettu, mutta juonellisesti homma toimi kohtuullisesti. Kertojaääni on itselle ollut aina vähän punainen vaate, joka kielii laiskasta sovituksesta kuvaformaattiin, ja tässä sitä oli paljon. Kaiken kukkuraksi se oli tarpeetonta, hahmon olisi ihan hyvin voinut esitellä kohtausten avulla paljon paremmin. Musiikkivalinnat oli kanssa välillä suorastaan käsittämättömät. Komediallisen kohtauksen taustalla raikasi dramaattinen soitanta jne. Sääli sinänsä, sama leffa paremmalla ohjauksella ja leikkauksella olisi ollut ihan hyvä.
ansi (7)
lisätty 29.12.2016
Itse juoni ei kyllä kummoinenkaan ollut, mutta se ei ehkä ollutkaan tämän elokuvan juttu. Sillä päähenkilöllä riitti elämänasennetta vaikka heikommille jakaa. Siitä seurasi törmäyksiä muun maailman kanssa, eli jopa runsaasti hauskaa katsottavaa. Kyllä sitä meilläkin osataan.
mr_orange (3)
lisätty 30.05.2018
Tyhjänpäiväinen nikotteleva ja töksähtelevä erillisten kohtausten tilkkutäkki kuorrutettuna perinteisellä kotimaisella puskafarssinäyttelemisellä.
Elokuvahaku
 
Lisäehtoja