Yläpalkki
Yläpalkki
Mr. Nobody
 
Alkuperäiskielinen nimi: Mr. Nobody
Julkaisuvuosi: 2009
Tyylilajit: draama, fantasia, romantiikka, sci-fi
Profiloitu arvosana:
vaatii kirjautumisen
Keskiarvo:
7.7 (26)
Keskihajonta:
1.1
Terhinator (9)
lisätty 22.05.2011
Vau... olipa elokuva joka laittoi ajattelemaan. Tämän elokuvan juonen selostaminen ei olekaan se helpoin juttu. Jared Leton näyttelemä Nemo elää useampaa elämää rinnakkain. Pienet valinnan hetket vievät elämän vaihtoehtoiseen suuntaan. Nämä vaihtoehtoiset elämät kietoutuvat kolmen eri naisen ympärille. Sekaan mahtuu myös paljon filosofiaan ja fysiikkaan liittyvää pohdintaa.. miksi aika kulkee vain eteenpäin, mitkä ovat oikeita valintoja?

Mr.Nobodyn keskiössä on ihmissuhteet. Elokuvassa kuvataan kolmea erilaista suhteen tyyppiä. Kun rakastat ja annat enemmän. Kun et voi antaa niin paljon kuin toinen haluaisi. Ja kun annat ja saat yhtä paljon. Se on elokuva roolien ottamisesta, siitä miten rakkaussuhde naulitsee sinut johonkin rooliin. Tai ehkä parhaimmillaan vapauttaa sinut rooleista.
visit0r (8)
lisätty 07.10.2011
Kieltämättä melkoisen mielenkiintoinen erikoisuus.
niisku (9)
lisätty 25.02.2012
Pyörryttävän kunnianhimoinen rakenne, joka vieläpä toimii! Olen ällistynyt. Ja totta tosiaan, itsekin alkaa kelata elämäänsä. Mitä jos silloin olisin tehnyt näin tai silloin noin, mihin suuntaan elämä olisi lähtenyt kulkemaan? Lopulta elämä on hyvin sattumanvaraista, miten paljon omilla valinnoilla on oikeastaan merkitystä?

Elokuva jäi pyörimään alitajuntaan ja aamulla heräsin: Nemo -> Omen -> no kuinkas muutenkaan?
adeus (8)
lisätty 16.04.2014
En yleensä kauheasti välitä tällaisista tarkoituksellisen sekavan juonen omaavista leffoista, mutta tässä homma pysyi ihan hyvin käsissä.
Elokuvahaku
 
Lisäehtoja